Bedrijfsevents, meetings & zalenverhuur

Zaal huren voor jouw bedrijfsevent of privé-feest?

maart 27, 2019 door Domein Hagelander

U WILT EEN UNIEKE LOCATIE MET EEN VERHAAL?

VINOBELGA te Aarschot (Vlaams-Brabant) verhuurt zalen of organiseert uw evenement op maat.

Wilt u liever zelf alles regelen? Geen probleem. Kiest u liever voor één van onze culinaire partners dan bieden we u verschillende formules gaande van een receptie tot een volledig feestmaaltijd.

U wilt uw (bedrijfs)feest dat tikkeltje meer geven? Een teambuildingevenement voor de sfeer op te krikken? Geen probleem. Ontdek het Hageland te voet of met de fiets. Of kies voor een Vespa of oldtimer. Koppel hieraan een zoekopdracht of ga op stap met een gids.

Liever in de lucht? We regelen voor u een ballonvaart gevolgd door een BBQ. Of wat dacht u van wijndegustaties en het verhaal van onze Vlaamse en Belgische wijnen.

VINOBELGA te Aarschot (Vlaams-Brabant) biedt een uniek kader met historie. Vergader of bouw een feestje waar de eerste Hagelandse wijnen werden geproduceerd.

Er is 1 zaal tot uw beschikking met een capaciteit tot 45 personen.

Er is eveneens een bruin café met een capaciteit tot 35 personen.

De vergaderzaal is voorzien van pen, papier, water, flipchart en gratis draadloos internet. Op aanvraag kunnen wij ook andere audiovisuele middelen leveren zoals beamer, micro, smartboard…

Met of zonder ontbijt, lunch of diner? Kiest u voor een hele dag? Enkel de zaal en locatie huren? Of een evenement op maat?

Aarzel niet en contacteer ons voor informatie of een vrijblijvende offerte

Domein Hagelander
Toeristisch Centrum van de Vlaamse Wijn

Diestsesteenweg 272
3202 Rillaar
+32 16 23 23 23
Ondnr. BE.0821.488.050

Domein Petrushoeve
Halensebaan 36A
3461 Bekkevoort
+32 476 200 333

Bezoeken mogelijk na afspraak.